Termeni si conditii

Site-ul www.kamu.ro, este proprietatea societatii MKD Professional Shop SRL, inregistrata in Bucureşti, Str. Apusului 35, BL D3, apartament 21, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13932/2012, CUI RO30951300, titulara a contului nr. ----- deschis la ING Bank, sucursala Gorjului, cu un capital social declarat 200 LEI, numita in continuare MKD Professional Shop SRL.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai jos, accesarea site-ului presupunand acceptarea neconditionata a acestora. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site.

Nota! Pentru protectia dumneavoastra, dar si a noastra, este necesar sa avem o lista de termeni si conditii pentru a evita situatii diverse care se pot intampla pe online. De asemenea respectam legislatia in vigoare pentru buna gestionare a acestui magazin profesionist.

Termeni si conditii

Prin folosirea acestui site, dumneavoastra acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare, expuse dupa cum urmeaza. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului Kamu, recomandam citirea tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam siguranta sau acuratetea continutului de pe acele site-uri si nu suntem responsabili pentru eventualele evenimente de ordine externa care se pot intampla vizitand alte site-uri.

Inregistrare

Pentru a beneficia de newsletter-ul Kamu, dar si pentru contul de client pe care-l veti crea cand veti face comenzi sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata de dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Copyright

Site-ul si toate componentele acestuia (texte, imagini, programe) sunt proprietatea MKD Professional Shop SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei MKD Professional Shop SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la adresa vanzari@kamu.ro.

Limitare de responsabilitate

MKD Professional Shop SRL nu este responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezentata pe site-ul kamu.ro, precum nici pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

MKD Professional Shop SRL nu este responsabila pentru actiunile pe care utilizatorul le intreprinde si care au rezultate negative, sau care ii produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul Kamu, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul Kamu si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.

Mkd Professional Shop nu se face responsabila pentru prejudicii rezultate din utilizarea informatiei prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

Dispozitii finale

Mkd Professional Shop isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului www.kamu.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

DISCLAIMER

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site, sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.

MKD Professional Shop SRL

BIROURI: BUCURESTI, CALEA RAHOVA 240, SECTOR 5, BUCURESTI

SEDIU SOCIAL: BUCURESTI, STR. APUSULUI 35, SECTOR 6

RO30951300

J40/13932/2012

RO22INGB0000999903323541- ING

TEL/ FAX: -0770658034

Email: vanzari@kamu.ro Cod fiscal: 30015100

Registrul Comerţului: J35/807/2012

Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail contact@kamu.ro.