0 Produse Cos cumparaturi

Peeling / Scrub Corp

Newest at the top
     
40 Per pagina
90,00 Lei 150,00 Lei Discount: 60,00 Lei
77,00 Lei 110,00 Lei Discount: 33,00 Lei
105,00 Lei 150,00 Lei Discount: 45,00 Lei
105,00 Lei 150,00 Lei Discount: 45,00 Lei
105,00 Lei 150,00 Lei Discount: 45,00 Lei
105,00 Lei 150,00 Lei Discount: 45,00 Lei

Ce este Peeling-ul Corporal?
Peeling-ul sau scrub-ul corporal este un tratament de exfoliere care îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, lăsând-o netedă, moale și strălucitoare. Prin masarea delicată a pielii cu particule abrazive naturale sau sintetice, se stimulează regenerarea celulară și se îmbunătățește circulația sanguină.
Beneficiile Peeling-ului Corporal:
•Îndepărtarea Celulelor Moarte: Ajută la menținerea unui aspect sănătos și tânăr al pielii.
•Stimularea Circulației: Masajul efectuat în timpul exfolierii stimulează fluxul sanguin, promovând o piele sănătoasă și radiantă.
•Pregătirea Pielii: Exfolierea regulată pregătește pielea pentru alte tratamente, cum ar fi hidratarea sau împachetările corporale, permițând produselor să pătrundă mai eficient.
Cum se Combină Peeling-ul Corporal?
•Cu Hidratarea: După un scrub corporal, pielea este mai receptivă la loțiuni și creme, asigurând o hidratare profundă.
•Cu Împachetări Corporale: Exfolierea înainte de o împachetare corporală permite ingredientelor active să pătrundă mai bine în piele.
•Cu Masajul: Combinarea exfolierii cu masajul poate oferi beneficii duble, relaxând mușchii și îmbunătățind aspectul pielii.
Când se Face Peeling-ul Corporal?
Ideal este să se efectueze un scrub corporal o dată pe săptămână pentru a menține pielea în cea mai bună formă. Totuși, frecvența poate varia în funcție de tipul de piele și de nevoile individuale. Este recomandat să se evite expunerea directă la soare imediat după exfoliere, deoarece pielea poate fi mai sensibilă.
Încheiere:
Peeling-ul corporal nu este doar un tratament de înfrumusețare, ci și un ritual de îngrijire esențial pentru sănătatea și frumusețea pielii. Descoperă puterea unei exfolieri corecte și bucură-te de o piele revigorată și luminoasă.

Filtre
Brand