0 Produse Cart

Despre Bijuterii

30/05/2019
de catre Ioana

Investitii in bijuterii calitative – posibilitatea alternarii modelelor cu ajutorul accesoriilor interschimbabile
Cele mai multe femei adora toate articolele vestimentare si accesoriile, incepand cu gentile si pantofii si pana la cele mai delicate bijuterii, pe care le etaleaza cu placere ori de cate ori ocazia este potrivita.
Mai importante decat un numar mare de articole si accesorii sunt totusi aceste aspecte: rezistenta acestora, utilitatea, frecventa de purtare. Pentru toate doamnele si domnisoarele care cunosc faptul ca bijuteriile pot scoate din anonimat orice tinuta, cele cu elemente interschimbabile, din otel inoxidabil, sunt foarte accesibile ca pret si se gasesc in diverse modele.
Avantajele bijuteriilor din inox – calitate si estetica deosebita la preturi accesibile
Otelul inoxidabil este un aliaj care contine crom si otel, uneori si nichel, rezultand un material extrem de rezistent la inghet, in comparatie cu otelurile medii, este rezistent la coroziune, are duritate mare si este facil de intretinut. Prin urmare, otelul inoxidabil este “candidatul” perfect pentru crearea unor bijuterii frumoase, elegante si cu o mare durata de viata.
Bijuteriile realizate din otel inoxidabil sunt apreciate de o categorie aparte de persoane – femei si barbati, de diferite varste. Acest lucru face posibila crearea bijuteriilor unisex, infrumusetate cu alte materiale: piele, gravuri, pietre etc.
Unele colectii de bijuterii din otel includ si accesorii bijuterii interchimbabile, fapt care impulsioneaza deopotriva persoanele care doresc crearea unor seturi minimaliste sau celor care doresc sa varieze cat mai des.
Principalele avantaje ale bijuteriilor din inox includ:
- denota proprietati de exceptie: nu ruginesc si nu se degradeaza dupa multe purtari;
- sunt rezistente la umezeala si nu se innegresc;
- pret accesibil, un avantaj apreciat de persoanele care nu doresc sa poarte metale pretioase;
- toate accesoriile – cercei, bratari, inele, lanticuri – sunt investitii sigure pe termen lung, datorita faptul ca nu se deterioreaza;
- finisaje impecabile, similare cu cele ale argintului, cu mentiunea ca aceste bijuterii sunt mult mai ieftine, constituind o alegere inspirata pentru persoanele care doresc accesorii ce pot fi purtate frecvent;
- sunt purtate mai des decat bijuteriile realizate din aur sau argint;
- in functie de model, sunt usor de integrat in diferite stiluri vestimentare: stilul lejer, casual, cel nonconformist, romantic, elegant, office.
Totodata, bijuteriile din inox nu sunt pe lista celor care provoaca alergii, sunt extrem de versatile ca stil de purtare, iar pretul accesibil permite achizionarea unor modele unice, modele supradimensionate, care nu isi pierd stralucirea.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu