0 Produse Cart

​Alegerea bijuteriilor

30/05/2019
de catre Ioana

Alegerea bijuteriilor – care este povestea pe care purtatoarele vor sa o transmita celorlalti?
Stilul personal al fiecarei femei se va reflecta in stilul vestimentar, dar si in tipologia accesoriilor achizitionate si purtate. Astfel, exista cercei, coliere, inele si bratari potrivite celor care prefera sa poarte tinute elegante, la fel cum exista si seturi si bijuterii individuale care se integreaza perfect in tinutele casual sau cele nonconformiste.
O buna investitie se pot dovedi modelele de seturi de bijuterii, brose, inele si cercei cu butoni interschimbabili, care permit alternarea culorilor, modelelor si chiar a stilurilor: o bijuterie cu pietre sau perle este mai adecvata in crearea unei accesorizari pentru tinutele elegante, in timp ce bijuteriile mai simple, cu mai mai putine pietre sau intr-o singura nuanta, se potrivesc tinutelor purtate zi de zi, la birou sau in timpul liber.
Cum vor fi alese accesoriile – ghid util de selectie conform stilului caracteristic
Alegerile facute privind bijuteriile vorbesc despre personalitate, rolul acestora fiind acela de a a infrumuseta si completa tinutele create, intregul ansamblu fiind o continuare a stilului personal al fiecarei persoane.
Femeile care prefera stilul clasic, elegant, nu se vor avanta niciodata spre bijuteriile care de dimensiuni mari si extrem de colorate, urmarind mai tot timpul modelele simple, autentice, delicate.
Femeia contemporana, mereu in miscare, cauta permanent echilibrul intre functional si estetic, fie ca este vorba despre haine, bijuterii sau un obiect achizitionat pentru decorul clasic. Astfel, povestea femeilor active este spusa cel mai bine cu ajutorul bijuteriilor usor de purtat si de integrat in tinutele zilnice: inele si bratari cu butoni interschimbabili, lantisoare cu pandantive cu forme geometrice.
Femeile nonconformiste prefera bijuteriile care se remarca, supradimensionate, unice, care povestesc despre spiritul lor liber. Bijuteriile din otel inoxidabil, modele vintage sau moderne, pot fi purtate inclusiv de catre mirese, motiv pentru care acestea pot fi oferite inainte de nunta, spre a putea fi integrate in tinuta.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu